Aşpaz Sébastien Tantot Compiègne yaxınlığındakı LAuberge à la Bonne idées restoranını bağlayır

Aşpaz Sébastien Tantot Compiègne yaxınlığındakı LAuberge à la Bonne idées restoranını bağlayır
Mədəniyyət 20 Sentyabr 2024 - 12:36


 

 

Sebastien Tantot önlüyünü asır. Ulduz və masaların həmişə dolu olmasına baxmayaraq, 33 yaşlı aşpaz 29 sentyabr bazar günü axşam À la bonne idées restoranını həmişəlik bağlayacağını açıqladı. Compiègne meşəsində yerləşən Oise şəhərində kiçik bir kənd olan Saint-Jean-aux-Bois-də yerləşən müəssisə 2020-ci ildə Top Chef-in əvvəlki mövsümündə görünən gənc 33 yaşlı aşpaz tərəfindən təhvil verildi. Sonrakı illərdə o, xüsusi həvəsli mətbuatdan bəhrələnir.

 

"Mən daha az yaxşı yemək bişirməyi və süfrəmə daha az insan cəlb etməyi üstün tuturdum, heç olmasa bu qərar daha məntiqli olardı" deyə o, Le Parisien-ə təəssüflənir, çünki Sébastien Tantot-un qərarı qastronomiyaya olan marağın itməsi ilə bağlıdır. ciddi maliyyə problemləri ilə. Əsas işlərin dəyərini nəzərə alaraq, À la bonne idées bir neçə ay ərzində qazanclı deyildi. "Mənim arxamda çox pul yoxdur və dağılmaq təhlükəsi olan pilləkənləri bərpa etməkdənsə, gözəl langustinlərə pul xərcləməyi üstün tuturam" deyə Saint-Jean-dan vitrajları öz ixtisasına çevirən gənc aşpaz izah edir.

 

İstilik problemləri, uçmaq təhlükəsi ilə üzləşən tavan... İşin miqyası ilə üzləşən Sebastien Tanto sonda təslim oldu. Bu vəziyyətin "onun psixi sağlamlığına, fiziki sağlamlığına" təsirini vurğulayan aşpaz, "Dörd il əvvəl bu yeri tutduğumdan bəri, onu qonaqpərvər etmək üçün əlimizdən gələni etdik" deyir. “Tavandakı sızmalara görə işçilərimdən fasilə zamanı restoran otağına vedrə qoymağı xahiş etməyə davam edə bilmirəm (...) Müştərilərimi istilikdən məhrum edə, otaqları bağlamağa davam edə bilmərəm, çünki su damlayır. onlar. Mən əbədi ödəyə bilmərəm. »

 

Əvvəlcə qəbulda yerləşdirilən restoran sentyabrın sonunda son müştərilərinə xidmət göstərəcək. Sébastien Tantôt, nəhayət, çox arzuladığı üç ulduzu əldə etmək üçün geri dönmək üçün bir yer tapmazdan əvvəl. “Hələ hara gedəcəyimi bilmirəm, əgər Oiseni tərk edəcəyəmsə, amma bir şey əmindir ki, dayanmayacağam. »

 

HuffPost-da da baxın: İstilik problemləri, tavan uçmaq təhlükəsi... İşin miqyası ilə üzləşən Sébastien Tantôt təslim oldu. Bu vəziyyətin "onun psixi sağlamlığına, fiziki sağlamlığına" təsirini vurğulayan aşpaz, "Dörd il əvvəl bu yeri tutduğumdan bəri, onu qonaqpərvər etmək üçün əlimizdən gələni etdik" deyir. “Tavandakı sızmalara görə işçilərimdən fasilə zamanı restoran otağına vedrə qoymağı xahiş etməyə davam edə bilmirəm . Müştərilərimi istilikdən məhrum edə, otaqları bağlamağa davam edə bilmərəm, çünki su damlayır. onlar. Mən əbədi ödəyə bilmərəm. »

 

Əvvəlcə qəbulda yerləşdirilən restoran sentyabrın sonunda son müştərilərinə xidmət göstərəcək. Sébastien Tantôt, nəhayət, çox arzuladığı üç ulduzu əldə etmək üçün geri dönmək üçün bir yer tapmazdan əvvəl. “Hələ hara gedəcəyimi bilmirəm, əgər Oiseni tərk edəcəyəmsə, amma bir şey əmindir ki, dayanmayacağam. »

 

/Zekainfo.az

reklamlar

Digər xəbərlər